皮诺曹PINOCCHIO的第二家面包店位于神奈川县横滨大口车站前。立面以烤面包的颜色表达,在车站广场上产生了强烈的存在感。生动的层次感和柔和的质感表现了面包的质地和颜色,在室内外蔓延。一扇巨大的玻璃推拉门突出了立面,让行人可以瞥见温暖的室内。室内空间,所有的元素都被最小化,通过使用木制架子环绕着空间,为游客提供了一种亲密感。该项目通过对材料和光线的使用,其外观可以从远处立即识别出来,并在空间中留下柔和的印象,使面包脱颖而出,创造出新的面包房形象。

The second store of PINOCCHIO, a bakery located in front of Oguchi Station in Yokohama, Kanagawa Prefecture. The facade, expressed by the color of a baked bread, provides a strong presence to the station square. Vivid gradient and soft textures that express the quality and color of the bread are spread both inside and outside the store. The interior space, where all elements were kept to minimum with iconic wood surrounding the space, offers a sense of intimacy to the visitors. An iconic appearance that can be recognized immediately from a distance and a space with soft impression through the materials and light, allows the bread to stand out, creating a new bakery image.

 

神奈川PINOCCHIO面包店空间设计

神奈川PINOCCHIO面包店空间设计

神奈川PINOCCHIO面包店空间设计

神奈川PINOCCHIO面包店空间设计

神奈川PINOCCHIO面包店空间设计

神奈川PINOCCHIO面包店空间设计

神奈川PINOCCHIO面包店空间设计

神奈川PINOCCHIO面包店空间设计

神奈川PINOCCHIO面包店空间设计

 

主要项目信息
项目名称:PINOCCHIO OGUCHI
项目位置:日本神奈川县
项目类型:餐饮空间/面包店
完成时间:2019
设计公司:I IN
客户:Yokohama shokusan
摄影:tomooki kengaku